Υπηρεσίες

Quality & Lifespan

Κατασκευάζουμε τα έργα μας με ποιοτικά υλικά μεγαλύτερης διάρκειας.

Μεταφορά σε όλη την Ελλάδα

Άμεση παράδοση και εγκατάσταση επιγραφών στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τεχνολογία Αιχμής

Ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων με μηχανήματα νέας γενιάς.

Επιγραφές

Κατασκευάζουμε επαγγελματικές πινακίδες κορυφαίας ποιότητας Συνεργαζόμενοι με μια σειρά πιστοποιημένων προμηθευτών που μπορούν να εγγυηθούν τη μέγιστη διάρκεια ζωής. Συνδυάζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες δημιουργούμε οπτικά εντυπωσιακές επιγραφές.

Περισσότερα

Ανάγλυφα Γράμματα

Όταν λέμε επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα εννοούμε τα γράμματα τα οποία έχουν κάποια οντότητα τρισδιάστατη. Τα γράμματα αυτά μπορεί να είναι φωτεινά ή μη φωτεινά. Τα φωτεινά γράμματα μπορεί να φωτίζονται στην όψη –με plexiglass – ή να φωτίζονται με οπίσθιο κρυφό φωτισμό δημιουργώντας περιμετρικά του 3D γράμματος ένα φωτοστέφανο το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αίσθηση όταν ανάβει. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του σχεδίου που εσείς θα επιλέξετε ή θα προτείνετε. Δεν υπάρχει περιορισμός στο σχήμα, όγκο ή διάσταση

Περισσότερα

Σήμανση

Η σήμανση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την καλύτερη λειτουργικότητα ενός κτιρίου ή ενός κοινόχρηστου χώρου. Κατευθύνει και πληροφορεί τον πελάτη για τις παροχές του χώρου που ενδεχομένως να μη γίνονταν αντιληπτές χωρίς τη κατάλληλη σήμανση.  Αναλαμβάνουμε το στάδιο του σχεδιασμού την κατασκευή και την εγκατάσταση, εξασφαλίζοντας ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Η EUROSIGN καινοτομεί και αναλαμβάνει σημάνσεις και με πινακίδες BRAILLE για ΑΜΕΑ σύμφωνα με παγκόσμιες προδιαγραφές σε ειδικά υλικά φιλικά ως προς την αφή, κατάλληλα για τη χρήση από ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα όρασης και τυφλούς.

Περισσότερα

Eurosign Dir

Συστήματα σήμανσης χώρων από συναρμολογούμενα μέρη που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα υλικών, κατασκευής και σχεδίασης. Δίνουν λύσεις στις τρέχουσες αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες. Η Eurosign μελετά, εισάγει, κατασκευάζει, τοποθετεί και υποστηρίζει τα συστήματα που προτείνει. Είναι κατάλληλα για κτιριακά συγκροτήματα όπως νοσοκομειακές μονάδες, δημόσιες υπηρεσίες, αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπορικά κέντρα, τράπεζες, ξενοδοχεία και γραφεία.

Περισσότερα

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει:

  • Ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές.
  • Εκτυπωτές μεγάλου πλάτους έως και 3,20m που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.
  • Νέας γενιάς μηχανήματα για ψηφιακή εκτύπωση UV, με υψηλή ανάλυση 6χρωμίας, ανεξίτηλα χρώματα και επιπλέον λευκό χρώμα.
  • Μηχανήματα επεξεργασίας μουσαμά όπως θερμοκόλληση και ραφή, ώστε να πληρούνται οι προδιαγραφές που χρειάζονται για την τοποθέτησή του (τελάρωμα - μανίκια - μπουντούζια κτλ.).

Με μεγάλη εξειδίκευσή στις ψηφιακές εκτυπώσεις, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την επιλογή των καλύτερων και πιο αξιόπιστων υλικών, αλλά και από την κατασκευή έως την τοποθέτηση, μπορούμε να καλύψουμε την όποια ανάγκη σας για τη σήμανση και διακόσμηση της επιχείρησής σας, με σύγχρονες προτάσεις και λύσεις.

Περισσότερα

Ειδικές Κατασκευές

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση ειδικών κατασκευών από μεγάλη ποικιλία υλικών, ξύλο, PVC, Plexi Glass®, μεταλλικές κατασκευές. Οι δυνατότητες που έχουμε είναι απεριόριστες και διαμορφώνονται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και σύμφωνα με τις ανάγκες του. Η επεξεργασία του μετάλλου και του πλαστικού είναι κάτι το ιδιαίτερο που χρειάζεται τεχνογνωσία και προηγμένο εξοπλισμό.

Περισσότερα

Χρειάζεστε βοήθεια για το έργο σας; Καλέστε μας